Followers

Hina Islam - 1

Wednesday, April 20, 2011







3 comments:

kh April 20, 2011 at 7:05 PM  

so,encho2 mana?chicken betul remove aku?hahahaha..

Anonymous April 20, 2011 at 8:14 PM  

aku pernah dengar pasal makcik ni. kawan aku kata dia ni ada ilmu sihir. kalau baca kata2 dia, orang tu boleh jadi murtad macam dia. sebab tu dia ada geng2 dia. tak tau lah betol ke tak. wallahualam.

Kamal April 20, 2011 at 8:33 PM  

Penipu. Mana ada shark kat Mekah!

©2009 .:: Makalah Ilmu ::.. Hakcipta Ada Yang Terpelihara.
Diterbitkan Oleh : Amirul Amin. | Pengurusan Oleh : Malaysia Terjah. | Pautan Luaran Oleh : Afiqah Network Link.
PENAFIAN : Ini adalah laman Web ATAU Blog sokongan untuk tujuan PROMOSI ATAU SUMBANGAN sahaja.
Tiada kaitan dengan : Laman Web ATAU Blog Syarikat ATAU Agensi ATAU Individu ATAU Organisasi yang disertai.
Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan
bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada
Malaysia Terjah.