Followers

Mesyuarat Bilderberg 2010: Perang Mungkin Dicetuskan

Wednesday, April 13, 2011

bilderberg2010
6 Jun 2010, dikala dunia disibukkan dengan kekejaman IDF menyerang kapal misi bantuan kemanusian di Palestin maka berakhirlah mesyuarat agen-agen Illuminati dari seluruh dunia yang dipimpin oleh kumpulan Yahudi bernama Bilderberg.
Ketegangan di Gaza dengan serangan komando-komando Dajjal juga setidak-tidaknya boleh mengalih tumpuan para pemerhati kepada agenda mesyuarat Bilderberg yang berlangsung di Sepanyol. Kemungkinan serangan itu juga dirancang dan pihak Israel sendiri sudah maklum bahawa jika serangan dilakukan dunia akan marah.

Read more...

Koleksi Muka Hancur

Ada 22 gambar pelbagai muka brutal, dalam berlainan kes. Yang bunuh diri tembak kepala pakai shotgun pun ada, yang mulut berlubang besar tu. Yang kena serang dengan anjing lah, beruang lah. Tengok sajalah, malas nak cerita banyak.
.
1 Koleksi Muka Hancur

Read more...

(Gambar) Tayar Paling Nipis di Dunia

Tayar nipis macam ni kalau bawa nek kete mesti laju pecut sebab ringan...tapi risikonya kalau terkena cucuk paku atau pun terlanggar lubang-lubang atas jalan raya...mesti kemek punyer...hehe


Read more...

Mengapa Hospital Guna Baju Hijau...?


DALAM bilik bedah seringkali kelihatan doktor memakai baju hijau semasa bertugas.
Pada mulanya doktor dikatakan memakai warna putih kerana ia warna yang melambangkan kebersihan. 


Bagaimanapun, seorang doktor yang berpengaruh telah menggantikan warna putih denganwarna hijau kerana menurutnya warna hijau lebih sejuk. 

Read more...

Konspirasi World Cup 2010

wmc
Kalian sudah puas dengan keputusan Piala Dunia yang baru lepas? Baiklah, kini kita tumpukan perhatian kita berbalik kpd kajian konspirasi ‘kebetulan’ semula. Terima kasih kepada saudara Rijal82JTRBradoKapak dan beberapa lagi pengkaji konspirasi lain atas pendedahan awal mereka mengenai Piala Dunia yang lepas.
Mavi Marmara diserang, satu dunia menumpukan mata pandangan ke Gaza lalu meninggalkan Bilderberg melakukan mesyuarat secara senyap. Terima kasih kepada Ibnuyaacob.com yang mendedahkan hal mengenai mesyuarat ini. Mavi Marmara kemudian ditinggalkan kita lalu terbanglah kita keawangan menuju ke Afrika Selatan melihat dan ‘memuja’ kehebatan ciptaan Tuhan yang juga kebanyakan daripada mereka adalah anti-Tuhan.

Read more...

Wanita Ahli Syurga

solehah

Siapakah wanita yang menjadi ahli Syurga? Apakah ciri-ciri atau sifat-sifat yang menjadi kunci bagi wanita memasuki syurga?

Sebuah hadis Nabi menyatakan: 
Daripada Anas, Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam bersabda yang bermaksud:

"Apabila seorang perempuan mendirikan sembahyang lima waktu, berpuasa sebulan (Ramadhan), menjaga kehormatan dan taat kepada suami, dia akan disuruh memasuki syurga melalui mana-mana pintu yang dia sukai." 
(Hadis Riwayat Ahmad)

Read more...

Al-Quran Bongkar Rahsia Masjid Ground Zero

mgz_conspiracy1
Sesungguhnya tiadalah yang paling benar melainkan lisan Rasulullah SAW yang menuturkan wahyu Allah yang pada akhirnya terhimpun dalam kalam yang sangat indah lagi besar rahmat-Nya.
Kami amat meyakini bahawasanya Masjid Ground Zero merupakan masjid yang dibina atas dasar penuh konspirasi di belakangnya. Ia bukanlah salah umat-umat Islam di sana dan seluruh dunia tetapi salah segelintir umat Islam yang sanggup bersekongkol dengan Yahudi laknatullah dan menurut segala arahan yang diberikan.

Read more...

Bahaya Rawatan Alternatif Guna Anak Ikan


Kementerian Kesihatan UAE memberi amaran bahawa rawatan kaki/kulit
alternatif/kosmetik yang menggunakan ikan seperti yang dipaparkan pada
gambar di atas boleh menyebarkan penyakit bahaya.

Akhbar Al Khaleej yang memetik kata-kata Dr Amin Al Amiri, “Penggunaan
ikan-ikan sebagai rawatan boleh mendatangkan mudarat kepada orang ramai
kerana rawatan ini boleh menyebarkan penyakit termasuk hepatitis dan
AIDS/HIV
.”

Read more...

(Gambar) Bertudung Secara Jahiliyyah Moden

Semakin meningkat kemajuan sesuatu zaman...semakin jahil umat islam zaman itu...nah amik ni...

Dah bertudung tu hukum wajib tapi hanya tudung je kat kepala bukannya nk 'tudung' kat badan sekali....

Pelik2 saja pompuan2 zaman moden ni.. bak kata Rakyat Sabah ..hehe... 

Macam nak kiamat je dunia nie........


Read more...

Hati-Hati Makan Sos jenama PREGO

Orang kita bab makan …….makan dulu tgk kemudian……. oleh itu kita yg berugama islam di mestikan menyemak lebel bahan-bahan yg digunakan pada sesuatu produk yg di hasilkan sekiranya was-was jangan beli.perlu diingatkan makanan mempengaruhi anak2 kita......

Saya ingin memesan kepada anda andainya anda membeli sauce tomato yang 
digunakan untuk memasak speghetti mestilah hati-hati.

Seorang rakan mengirim e-mail kepada Tok Wan dan kini e-mail tersebut Tok muatkan dalam fb untuk kita share lagi.

Read more...

(Gambar) Kebiadapan orang kafir

ini adalah gambar super impose yg dibuat oleh golongan2an kafir harbiyg terus menerus menyerang kesucian Islam....


Read more...

Jauhi Wanita yang Berfesyen Lucah


Dan katakanlah kepada perempuan-perempuan yang beriman supaya mereka memelihara pandangan mereka (daripada memandang yang haram), dan memelihara kehormatan mereka; dan janganlah mereka memperlihatkan perhiasan tubuh badan mereka kecuali yang zahir daripadanya; dan hendaklah mereka menutup belahan leher bajunya dengan tudung kepala mereka; dan janganlah mereka memperlihatkan perhiasan tubuh badan mereka melainkan kepada suami mereka, atau bapa mereka atau bapa mertua mereka atau anak-anak mereka, atau anak-anak tiri mereka, atau saudara-saudara mereka, atau anak bagi saudara-saudara mereka yang lelaki, atau anak bagi saudara-saudara mereka yang perempuan, atau perempuan-perempuan Islam, atau hamba-hamba mereka, atau orang gaji dari orang-orang lelaki yang telah tua dan tidak berkeinginan nafsu kepada perempuan, atau kanak-kanak yang belum mengerti lagi tentang aurat perempuan; dan janganlah mereka menghentakkan kaki untuk diketahui orang akan apa yang tersembunyi dari perhiasan mereka; dan bertaubatlah kamu sekalian kepada Allah, wahai orang-orang yang beriman, supaya kamu berjaya.(surah an nur ayat 31)

Read more...

Memberi Salam. Sunat, Harus, Makruh, Wajib, atau Haram?


Umum mengetahui hukum memulakan salam adalah sunat. Dalil-dalilnya juga telah banyak kita temui. Menjawab salam pula hukumnya wajib. Tetapi disana terdapat beberapa tempat yang tidak disunatkan kita memberi salam dan tidak wajib menjawab.

Telah dinukilkan dalam kitab “ghizaul albab” karangan As-safarini jilid 1 m/s 242.

Read more...

Umar Bin Abdul Aziz

Kelahiran Umar bin Abdul Aziz
Saat itu, Ummi Ashim menikah dengan Abdul Aziz bin Marwan. Abdul Aziz adalah Gubernur Mesir di era khalifah Abdul Malik bin Marwan (685 – 705 M) yang merupakan kakaknya. Abdul Mallik bin Marwan adalah seorang shaleh, ahli fiqh dan tafsir, serta raja yang baik terlepas dari permasalahan ummat yang diwarisi oleh ayahnya (Marwan bin Hakam) saat itu.
Dari perkawinan itu, lahirlah Umar bin Abdul Aziz. Beliau dilahirkan di Halawan, kampung yang terletak di Mesir, pada tahun 61 Hijrah. Umar kecil hidup dalam lingkungan istana dan mewah. Saat masih kecil Umar mendapat kecelakaan. Tanpa sengaja seekor kuda jantan menendangnya sehingga keningnya robek hingga tulang keningnya terlihat. Semua orang panik dan menangis, kecuali Abdul Aziz seketika tersentak dan tersenyum. Seraya mengobati luka Umar kecil, dia berujar,

Read more...

(Gambar) Sup Kelawar yang Sedap.

Kelawar merupakan haiwan suka berkeliaran di waktu malam..sapa yang tak suka keluar malam jgn harap lah dpt tgk kelawar...dah la warnanya hitam legam, keluar lak waktu malam...

Tapi walaupun hitam-hitam pun sedap juga dimakan dibuat Sup Kelawar...kesedapan sampai lincin tinggal tulang sekali...kalau nk rasa sup kelawar cuba lah masak sendiri...


Read more...

(Gambar) Apa Nak Buat Jika Tayar Kena Clamp..?

Tak payah susah2 nak pikir macam nak bayar saman atau tunggu towing tarik kete sebab salah parking kereta...

Cabut je tayar tu dan ganti dengan tayar spare kat belakang kereta ye...senang bukan...


Read more...

(Gambar) Fesyen Bertudung Ekor Kura-Kura

Bertudung begini tujuannya nak tunjuk hujung rambut sama seperti ekor kura-kura kat belakang..

Mana dapat idea la minah bertudung ni...hehe

Read more...

Binatang yang hidupnya hanya 3 jam


Palingenia Longicauda atau dikenali juga dengan nama Tisa’s Flower adalah sejenis spesies serangga purba. Spesies serangga ini dianggarkan hidup 200 juta yang lalu. Salah satu tempat kemunculan serangga ini adalah di Tisa River.


Tisa River atau Sungai Tisa adalah salah satu tempat terakhir di mana setiap tahun serangga ini muncul dalam jumlah yang sangat besar. Kemunculannya menjadi tontonan menarik, “wedding dance” di atas Sungai Tisa.

Read more...
©2009 .:: Makalah Ilmu ::.. Hakcipta Ada Yang Terpelihara.
Diterbitkan Oleh : Amirul Amin. | Pengurusan Oleh : Malaysia Terjah. | Pautan Luaran Oleh : Afiqah Network Link.
PENAFIAN : Ini adalah laman Web ATAU Blog sokongan untuk tujuan PROMOSI ATAU SUMBANGAN sahaja.
Tiada kaitan dengan : Laman Web ATAU Blog Syarikat ATAU Agensi ATAU Individu ATAU Organisasi yang disertai.
Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan
bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada
Malaysia Terjah.