Followers

Sex di Bathtub: Wow !!

Wednesday, January 5, 2011

Ada kalanya sex standar membosankan. Seorang pasangan harmonis, suatu kali pernah mengungkapkan keberhasilan eksperimen seksnya, making love di bawah cucuran air (yang biasa disebut sebagai water sex). Meski kelihatannya sepele, namun ternyata pasangan yang sudah mulai jenuh dengan aktifitas sex itu kembali menemukan sensasi yang luar biasa.


"Saya hidupkan showernya ... kecil saja. Kucuran airnya langsung menyentuh kulit kami berdua. Kita saling menggosokkan sabun aromatik di badan, saling mengungkapkan perasaan sayang dengan elusan yang lembut, di punggung, leher, tangan, paha dan bagian sensitif kami ..." 

Read more...

Tips Untuk Berkenalan Rapat Dengan Seseorang

Tips ini saya rasa khusus untuk lelaki je kot sebab mesti la lelaki yang nak tackle perempuan kan? Takkan la perempuan nak tackle lelaki kan… Tetapi, ade je perempuan yang nak tackle lelaki. Saya kenal perempuan tu. Bukan Mrs Teddy ok… Orang lain… Kawan saya… Ada la… ;))

Read more...

Solat Tahajjud


SOLAT Tahajud ialah ibadah yang kita lakukan pada malam hari, biasanya tengah malam atau lewat tengah malam. Solat tahajud juga dikenali juga sebagai shalatulail. Solat ini sangat baik dilakukan terutama kepada para pemimpin Islam kerana Rasulullah S.A.W dan para sahabat r.a tidak meninggalkan solat ini sepanjang hayat mereka, sebagai ibadah tambahan.


Read more...

10 Tempat Terlarang Meletakkan Handfon

Talefon Bimbit atau handphone sudah merupakan satu keperluan. Hampir setiap orang di dalam negara ini memilikinya. Dari seorang kanak-kanak tadika di kota kepada seorang warga tua di desa. 

Untuk menjaga handfon sentiasa di dalam keadaan baik serta tidak mendatangkan mudharat kepada diri sendiri dan orang lain, harap diperhatikan 10 tempat terlarang untuk meletakkan telefon bimbit :

Read more...
©2009 .:: Makalah Ilmu ::.. Hakcipta Ada Yang Terpelihara.
Diterbitkan Oleh : Amirul Amin. | Pengurusan Oleh : Malaysia Terjah. | Pautan Luaran Oleh : Afiqah Network Link.
PENAFIAN : Ini adalah laman Web ATAU Blog sokongan untuk tujuan PROMOSI ATAU SUMBANGAN sahaja.
Tiada kaitan dengan : Laman Web ATAU Blog Syarikat ATAU Agensi ATAU Individu ATAU Organisasi yang disertai.
Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan
bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada
Malaysia Terjah.