Followers

SEJARAH ABDUL MUTTALIB MENGGALI ZAMZAM

Sunday, December 26, 2010

Daripada kalangan anak Qusai bin Kilab adalah Abdul Manaf. Antara ana-anak Abdul Manaf adalah Muttalib dan Hasyim. Antara anak-anak Hasyim adalah Syaibah. Syaibah adalah anak Hasyim daripada isterinya yang bernama Ummu Hasyim; seorang wanita bangsawan di kalangan kaumnya yang tinggal di luar Mekah. Hasyim tidak panjang umurnya. Semasa Syaibah masih kecil lagi dia sudah meninggal dunia.

Syaibah dibesarkan oleh ibunya dalam suku kaum ibunya di luar Mekah. Apabila Syaibah sudah remaja, bapa saudaranya Muttalib ingin mengambilnya supaya dibawa ke Mekah.

Read more...

Rahasia Payudara Padat Berisi

sexy1Dalam urusan keseksian tubuh, payudara menjadi bagian penting bagi seorang perempuan. Seringkali perempuan mengeluhkan payudaranya yang mulai mengendur dan layu, terlebih bagi mereka yang berulangkali melahirkan dan menyusui.

ciplukanTidak sedikit perempuan yang rela mengeluarkan kocek jutaan rupiah hanya lantaran ingin payudaranya terlihat kencang, sekal dan seksi. Bahkan banyak pula yang nekat melakukan operasi untuk tujuan ini.

Read more...
©2009 .:: Makalah Ilmu ::.. Hakcipta Ada Yang Terpelihara.
Diterbitkan Oleh : Amirul Amin. | Pengurusan Oleh : Malaysia Terjah. | Pautan Luaran Oleh : Afiqah Network Link.
PENAFIAN : Ini adalah laman Web ATAU Blog sokongan untuk tujuan PROMOSI ATAU SUMBANGAN sahaja.
Tiada kaitan dengan : Laman Web ATAU Blog Syarikat ATAU Agensi ATAU Individu ATAU Organisasi yang disertai.
Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan
bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada
Malaysia Terjah.