Followers

Foto-Foto Membuat Anda Gila

Thursday, July 7, 2011

Ini adalah seni Photoshop yang dapat memecahkan otakdan membuat Anda gila...!!!Read more...

Neraka Pelbagai Versi Agama

Tubuh manusia pendosa yang sudah meninggal konon kelak akan direbus, digergaji, dibakar, atau kepalanya dipancung. Kok Tuhan digambarkan jadi sadis kayak gini, ya…? Tapi katanya Tuhan maha pengampun. Katanya Tuhan penuh kasih. Katanya dosa manusia terampuni kalau sudah Hidup Baru. Katanya lagi, dosa seluas apapun akan dihapus asalkan kita sudah bertobat dan mohon ampun pada Tuhan.

Hampir semua gambar dan teks di bawah ini diambil dari blog Weekly World News. Neraka agama apa yang menurutmu paling menakutkan, paling kejam dan paling sadis hukumannya?
Gambar lukisan neraka versi 7 agama
  • Agama Kristen — Neraka dalam versi ajaran agama Kristen adalah di mana tubuh pendosa akan dibakar selama-lamanya dalam api abadi yang takkan pernah padam.


Neraka versi Kristen

Read more...

Dajjal - Part 1

Negeri Samirah adalah negeri kecil di Palestin yang nanti akan menjadi sebuah negara besar. Bahkan menjadi ibu kota kerajaan Bani lsrail warisan Nabi Sulaiman. Ini berdasarkan masa kelahiran Nabi Musa, kira-kira satu abad sebelumnya.

Seorang lelaki dan seorang perempuan keturunan Yahudza, setelah 31 tahun berkahwin, lahirlah seorang anak yang paling membahayakan kedua orang tuanya, sebagaimana yang digambarkan oleh Nabi Muhammad s.a.w. kedua matanya tidur tetapi hatinya tetap terjaga.’

Read more...

Kesan air mata positif yang melayakkan masuk syurga Allah


Para ulama telah menggariskan beberapa pendekatan bagi memperolehi jalan untuk memastikan agar air mata yang mengalir itu adalah disebabkan takut kepada Allah SWT:

1. Bergaul dengan para solihin di kalangan orang-orang alim yang sering mengingatkan diri kepada Allah, serta merasa bertanggungjawab untuk menyelamatkan agama-Nya yang semakin hari semakin tercemar dengan tindakan orang-orang Islam sendiri.

Read more...

Adolf Hitler dan Propaganda Simpati Yahudi

Satu nama yang tidak asing lagi dalam sejarah peradaban dan tamadun manusia. Satu tokoh politik dan juga pemimpin tentera yang pernah digeruni malah dipuja. . Saya secara hakikatnya amat meminati beliau satu ketika dulu.
Saya telah membaca bermacam-macam artikel mengenai beliau di zaman kegemilangan Nazi, satu parti yang pada asalnya sebuah parti nasionalis. Bermacam juga jenis filem walaupun bias kepada pihak bersekutu dan Yahudi namun ia telah menaikkan lagi minatku pada ketokohan manusia ini yang hanyalah seorang “Runner” di zaman Perang Dunia Pertama.

Read more...

Masyarakat kanibal pemakan daging wanita cina

Masyarakat Kanibal Pemakan Daging Wanita di Cina, Sebuah desa terpencil di negara China, setiap tahun menjelang imlek, mereka akan melakukan pesta pemotongan daging secara besar-besaran.Karena bagi mereka, DAGING merupakan makanan mewah yg susah dijangkau. Sehingga mereka hanya bisa memakannya setiap tahun sekali saja dan hanya pada hari imlek tersebut.Desa terpencil ini berada di negara china. Walau terpencil, namun setiap wisatawan yang ingin ke salah satu tempat wisata di china, bakal melewati desa tersebut. Jika ada wisatawan tunggal yg melakukan perjalanan, mereka biasanya akan numpang nginap di rumah warga desa tsb.

Read more...

Produk Gula-Gula Clorets ada Lambang Salib

Agenda tersembunyi musuh Islam sudah menular pada produk makanan pulak.. Dalam diam2 rupanya Clorets ini adalah produk untuk menyebarkan agama mereka dikalangan kafir... Tak kan ini satu kebetulan saja...Bentuk salibnya memang jelas nampak selepas membuka lapisan bawah gula-gula Clorets ini... Kita orang Islam harus boikot daripada membeli gulu-gulaClorets ini..

Read more...

Restoran di Bangsar yang berniaga dengan cara melampau

Restoran di Bangsar yang berniaga dengan cara melampau untuk menarik hati pelanggan. Waitress yang di upah untuk berkerja di sini semuanya seksi dan berpakaian tdk senonoh.

Read more...

Pelajar Sekolah perempuan Merokok ?? KPM dan SEK apa tindakan ???

Read more...

Manusia Makan Manusia - Part 1

MUNGKIN INILAH APA YANG DI ISTIHARKAN OLEH UN BAHAWA 1 BILLION MANUSIA KELAPARAN DAN DUNIA AKHIR ZAMAN


Read more...

Kandang Lembu Termewah Di Dunia Lengkap Dengan Televisi Layar Lebar

Kandang Sapi Termewah di Dunia - Di Rusia, ada sebuah pertenakan sapi yang malahan memberikan televisi layar lebar LCD kepada ternak-ternak sapinya. Diputarnyalah tayangan-tayangan yang membuat ‘jiwa para sapi menjadi tenang’, tapi apa hasilnya? Hasilnya nihil, sapi-sapi tetap cuek, tidak ada perubahan. Happy cows yang tadinya ingin dihasilkan tidak terbukti.

Berikut ini gambar kandang sapi paling elit di dunia yang dilengkapi dengan layar LCD TV :
lihat Fotonya di bawah gan .. . .Read more...
©2009 .:: Makalah Ilmu ::.. Hakcipta Ada Yang Terpelihara.
Diterbitkan Oleh : Amirul Amin. | Pengurusan Oleh : Malaysia Terjah. | Pautan Luaran Oleh : Afiqah Network Link.
PENAFIAN : Ini adalah laman Web ATAU Blog sokongan untuk tujuan PROMOSI ATAU SUMBANGAN sahaja.
Tiada kaitan dengan : Laman Web ATAU Blog Syarikat ATAU Agensi ATAU Individu ATAU Organisasi yang disertai.
Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan
bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada
Malaysia Terjah.