Followers

(Gambar) Akibat Suka Block Kereta Orang

Saturday, April 9, 2011


Kalau di bandar atau di tempat keje yang tempat parkingnya kurang mesti biasa dengan kes-kes kereta block depan…

Sebab tak ada parking suka2 hati je block dah la tu block depan kereta orang bukannya nak letak catatan no telefon ka apa kat kereta …

Senang la orang call suruh alih kereta..

Akibatnya kena tampal surat ‘cinta’ kat kereta…kira ok lah surat ‘cinta’ daripada cermin pecah tak pun kemek kena tedang…hahaha





1 comments:

MunafiqinSharpshooter April 9, 2011 at 4:19 AM  

berat gilo blog kau bro.
kat mano kejadian ni bro?baik utk pengajaran beb...goodddddddddddddddd
http://malaysiandotcom.blogspot.com

©2009 .:: Makalah Ilmu ::.. Hakcipta Ada Yang Terpelihara.
Diterbitkan Oleh : Amirul Amin. | Pengurusan Oleh : Malaysia Terjah. | Pautan Luaran Oleh : Afiqah Network Link.
PENAFIAN : Ini adalah laman Web ATAU Blog sokongan untuk tujuan PROMOSI ATAU SUMBANGAN sahaja.
Tiada kaitan dengan : Laman Web ATAU Blog Syarikat ATAU Agensi ATAU Individu ATAU Organisasi yang disertai.
Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan
bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada
Malaysia Terjah.